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Pot Au Feu

Pot au feu

Hey everyone, it is Brad, welcome to our recipe page. Today, I'm gonna show you how to prepare a special dish, Pot au feu. One of my favorites. For mine, I will make it a bit tasty. This is gonna smell and look delicious.

Pot au feu is one of the most popular of recent trending meals in the world. It is enjoyed by millions daily. It is easy, it is quick, it tastes delicious. They're nice and they look wonderful. Pot au feu is something that I have loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Pot au feu, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Pot au feu delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Pot au feu is 8 personnes. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

To get started with this recipe, we have to prepare a few components. You can have Pot au feu using 12 ingredients and 9 steps. Here is how you can achieve that.

Une recette parfaite pour l’hiver. Le bouillon peut être utilisé pour se réchauffer un soir agrémenté de quelques vermicelles. Attention, le temps de cuisson est assez long. Vous pouvez ajuster la liste des ingrédients et l’assaisonnement selon votre goût. Par exemple je ne mets pas de céleri 😉 et plein de poivre.

Ingredients and spices that need to be Get to make Pot au feu:

  1. 1,2 kg viande de bÃ…“uf pour pot au feu en mélangeant de la viande peu grasse, gélatineuse et moyennement grasse
  2. 1 os à moelle (ou plus selon votre goût)
  3. 4 poireaux
  4. 4 carottes
  5. 2 navets
  6. 4 pommes de terre
  7. Gros sel
  8. Poivre en grain
  9. Laurier, thym, persil
  10. 1 oignon
  11. 1 gousse d̢۪ail
  12. 1 clou de girofle

Instructions to make to make Pot au feu

  1. Rincez la viande pour enlever les éventuels petits restes d’os. Si le boucher ne l’a pas fait, attacher la viande avec de la ficelle alimentaire
  2. Piquer un oignon avec les clous de girofle
  3. Éplucher et rincer les légumes. Les couper en gros morceaux. Attacher les poireaux ensemble pour éviter qu’ils se délitent
  4. Mettre la viande dans une grande casserole avec 6 litres d’eau froide (ce détail est important). Ajouter du gros sel
  5. Porter à ébullition. Au fur et à mesure, enlever l’écume qui va se créer jusqu’à qu’il n’y en ait plus
  6. Ajouter ensuite les légumes, l’oignon, le poivre et les herbes attachées entre elle.
  7. Couvrir, porter à ébullition à feu doux et laisser mijoter pendant au moins deux bonnes heures
  8. Ajouter le ou les os à moelle une vingtaine de minutes avant la fin de cuisson (pour éviter que le contenu ne se délite avant)
  9. Servir la viande et les légumes et déguster bien chaud. Le bouillon peut être réservé pour des soupes par exemple

As your experience and confidence expands, you will find that you have extra natural control over your diet as well as adjust your diet regimen to your personal tastes gradually. Whether you wish to serve a recipe that makes use of fewer or even more active ingredients or is a little basically zesty, you can make basic adjustments to accomplish this goal. To put it simply, begin making your recipes in a timely manner. When it comes to basic food preparation skills for beginners you don't need to learn them however only if you understand some basic food preparation strategies.

This isn't a full guide to fast and also easy lunch recipes however its great food for thought. Ideally this will obtain your creative juices moving so you can prepare scrumptious dishes for your family without doing way too many heavy meals on your trip.

So that is going to wrap it up with this special food How to Prepare Homemade Pot au feu. Thank you very much for your time. I'm confident that you can make this at home. There's gonna be more interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your family, colleague and friends. Thank you for reading. Go on get cooking!

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Recette
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